• ПОН - ПЕТ: 08.00 - 16.00
  • САБ / НЕД: ЗАТВОРЕНО (освен за итни безбедносни интервенции)

ИЗВЕСТУВАЊА

Како да се заштитите со помош на технологија во време на светска пандемија со Ковид-19

Светската здравствена организација прогласи пандемија од коронавирусот. Овие информации за заштита и спречување на ширењето на коронавирусот на СЗО можат да бидат од голема помош за компаниите, образовните центри и институциите.

Макаларм во соработка со Партизан од Чешка доби награда за најдобра CCTV апликација на Adria Security Summit 2019.

Апликацијата за мобилен телефон, освои прва награда за „Најдобра CCTV мобилна апликација 2019“ на Наградите за извонредност на Adria Security Summit 2019 одржан во Александар Палас во Скопје.

IT.mk: #ФИТРгрантови: Novapark е решение за обработка на реални податоци од паркинзи

Овој текст е дел од серијалот “ФИТР грантови” од фирмите кои имаат ИТ решенија од 79-те добитници на повикот за грантови на ФИТР. Идејата зад серијалот е јавноста подобро да се запознае со компанијата, продуктот и очекувањата поврзани со грантовите.

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ ВО СОГЛАСНОСТ СО ЕВРОПСКАТА ''GDPR'' РЕГУЛАТИВА

На веб-страната на Макаларм, достапна на https://makalarm.mk, еден од главните приоритети е приватноста на нашите посетители. Овој документ известува за типови на информации што се собираат и снимаат од страна на Макаларм.